Kontakt

Over 30 års kombineret erfaring og ekspertise


Vi lægger vægt på godkundeservice, høj kvalitet, kvalificeret uddannelsesamt kendskab tilprodukterne.

Med en lang og bred erfaring fra el-branchen, varmepumpebranchen og kølebranchen, giver det tilsammen en solid baggrund, der gør at Vestklima kan levere kvalitetsløsninger indenfor service, reparationer samt montage, naturligvis udført af faguddannet personale. Samtidig til særdeles fornuftige priser.

I vores produktprogram bruger vi kun de bedste produkter. Med lang levetid, høj kvalitet og god leveringssikkerhed. Vi har et stort tilbehørsprogram med et udvalg vi er stolte af. Vi har endnu ikke måttet sige nej til en opgave inden for vores område. Vi har altid fundet en løsning med de rigtige produkter.


Vi har alle vores modeller udstillet i vores showroom i Nørre Nebel. Ring for aftale eller send en besked. 

 
 
 
 
 
 

Vores team

       Vestklima er en del af, og ejet af         


Martin Nim Jensen


EL-installatør:

Martin varetager salg samt dimensionering og tilbudsgivning.


Martin har en baggrund som elektriker og EL-installatør og mange års erfaring inden for branchen.


Elektriker svendebrev
EL-installatør Eksamen

Stephen Hand


Tekniker:

Stephen er montør og servicetekniker. 

Stephen kan snakke med alle. Og så er han også dygtig. Han fungerer som montør og servicetekniker. Stephen har en baggrund som elektriker, med KMO uddannelse samt køletekniske kurser, og har følgende kompetencer inden for området:


Elektriker svendebrev

Køletekniske kurser

KMO bevis

Vores mission

Vores mission er at være den førende leverandør af varmepumper i både vores lokalområde samt langs hele vestkysten fra Rømø til Thyborøn.

Vi vil kun levere produkter af højeste kvalitet og med god garanti.

Vi følger altid udviklingen på området, og vil til stadighed efteruddanne os for både at have den nyeste kendskab, samt kende og følge gældende lovgivning på området.


Hvorfor vælge os?

Du skal vælge os som din leverandør af varmepumpe, hvis du ønsker en teknisk servicepartner som holder hvad de lover, giver en fantastisk god service, har bredt produktkendskab og kan rådgive dig om bedst mulige løsning. Vi vil altid kunne hjælpe ved spørgsmål til vores produkter.

Vi har et stort showroom, hvor du kan se og røre produkterne, også i drift. En servicepartner med et stort tilbehørsprogram, så vi kan lave alle former for installationer. For os findes der ikke kun en standardløsning, men en kundetilpasset løsning så alle parter bliver tilfredse med resultatet.

Vi har et bredt kendskab og stor erfaring med følgende mærker:

  • Panasonic
  • Fujitsu
  • Altech 
  • Bosch

Produkter

Mangler du en varmepumpe?

Vi har et bredt udvalg af varmepumper til ethvert behov.