Finansiering

Finansiering

I samarbejde med Resurs tilbyder vi dig nu muligheden for attraktive delbetalingsløsninger.


Du har mulighed for at tilføje medansøger og derved øge muligheden for bevilling af kreditten.

SPØRGSMÅL VEDRØRENDE FINANSIERING

Kontakt Resurs Bank på telefon 39 13 1600 eller mail@resurs.dk


Book serviceeftersyn

Send os en Email med følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Postnr./ By
  • Tlf.
  • Mail
  • Varmepunpenavn og varmepumpetype
  • Evt. serienr. på både indedel og udede

Dette foretages til serviceeftersyn

VED LUFT/LUFT ANLÆG


Visuel kontrol af ude- samt indedel. Specialrens af indedel, specialrens af udedel. kontrol af tryk og temperaturer med godkendt udstyr. Rens af filtre. Eftersyn af konsol, ophæng, vibrationsdæmpere, sikkerhedsafbryder samt afløb og bortledning af kondens. Godkendt servicerapport leveres på mail efter besøg. Der kan være eftersyn af punkter ud over det nævnte, i forhold til fabrikantens anvisninger.

VED LUFT/VAND ANLÆG


Visuel kontrol af ude- samt indedel. Rens af filtre, snavsefiltre på vandside, cirkulationspumper, eftersyn af tryk i ekspansionsbeholdere. Specialrens af udedel. Kontrol af tryk og temperaturer med godkendt udstyr. Rens af filtre. Eftersyn af konsol, ophæng, vibrationsdæmpere, sikkerhedsafbryder samt afløb og bortledning af kondens. Godkendt servicerapport leveres på mail efter besøg. Der kan være eftersyn af punkter ud over det nævnte, i forhold til fabrikantens anvisninger.

VED JORDVARMEANLÆG


Visuel kontrol af indedel. Rens af filtre, snavsefiltre på vandside, cirkulationspumper, eftersyn af tryk i ekspansionsbeholdere, kontrol af tryk og temperaturer med godkendt udstyr. Rens af filtre. Eftersyn af konsol, ophæng, vibrationsdæmpere, sikkerhedsafbryder. Kontrol af frostsikring i brinevæske, glykol eller sprit. Godkendt servicerapport leveres på mail efter besøg. Der kan være eftersyn af punkter ud over det nævnte, i forhold til fabrikantens anvisninger.

Produkter

Mangler du en varmepumpe? 

Vi har et bredt udvalg af varmepumper til ethvert behov.