Om os

Over 30 års kombineret erfaring og ekspertise

Vi lægger vægt på godkundeservice, høj kvalitet, kvalificeret uddannelsesamt kendskab tilprodukterne.


Med en lang og bred erfaring fra el-branchen, varmepumpebranchen og kølebranchen, giver det tilsammen en solid baggrund, der gør at Vestklima kan levere kvalitetsløsninger indenfor service, reparationer samt montage, naturligvis udført af faguddannet personale. Samtidig til særdeles fornuftige priser.


I vores produktprogram bruger vi kun de bedste produkter. Med lang levetid, høj kvalitet og god leveringssikkerhed. Vi har et stort tilbehørsprogram med et udvalg vi er stolte af. Vi har endnu ikke måttet sige nej til en opgave inden for vores område. Vi har altid fundet en løsning med de rigtige produkter.

Vores team

       Vestklima er en del af, og ejet af         


Martin Nymand


Tekniker:

Martin varetager salg samt dimensionering og tilbudsgivning. Han er dog stadig i marken og fungerer der som:

Montør og servicetekniker.

Martin har en baggrund som elektriker og kølemontør. og har følgende kompetencer inden for området:


Elektriker svendebrev

Kølemontørcertifikat 

KMO bevis

VE godkendelse


mail: mn@vestklima.dk

tlf. 41924000  -  24408283


Stephen Hand


Tekniker:

Stephen er montør og servicetekniker. 

Stephen kan snakke med alle. Og så er han også dygtig. Han fungerer som montør og servicetekniker. Stephen har en baggrund som elektriker, med KMO uddannelse samt køletekniske kurser, og har følgende kompetencer inden for området:


Elektriker svendebrev

Køletekniske kurser

KMO bevis


mail: sh@vestklima.dk

tlf. 41924000  -  25428283

Vores mission


Vores mission er at være den førende leverandør af varmepumper i både vores lokalområde samt langs hele vestkysten fra Rømø til Thyborøn.

Vi vil kun levere produkter af højeste kvalitet og med god garanti.

Vi følger altid udviklingen på området, og vil til stadighed efteruddanne os for både at have den nyeste kendskab, samt kende og følge gældende lovgivning på området.


Hvorfor vælge os?


Du skal vælge os som din leverandør af varmepumpe, hvis du ønsker en teknisk servicepartner som holder hvad de lover, giver en fantastisk god service, har bredt produktkendskab og kan rådgive dig om bedst mulige løsning. Vi vil altid kunne hjælpe ved spørgsmål til vores produkter.

Vi har et stort showroom, hvor du kan se og røre produkterne, også i drift. En servicepartner med et stort tilbehørsprogram, så vi kan lave alle former for installationer. For os findes der ikke kun en standardløsning, men en kundetilpasset løsning så alle parter bliver tilfredse med resultatet.

Vi har et bredt kendskab og stor erfaring med følgende mærker:

  • Panasonic
  • Fujitsu
  • Altech 
  • Bosch